Vakantiepark Hellendoorn

Bij het Vakantiepark Hellendoorn beschikken wij over een zeer fraai instructiebad en qua afmetingen uitermate geschikt voor het geven van zwemles aan kleine groepjes van acht à tien leerlingen, zodat een goede individuele begeleiding is gewaarborgd. Tevens is er een ruime parkeerplaats aanwezig waar u uw auto kosteloos kunt parkeren en voor de jongere broertjes en zusjes is er ook een leuke kleine kinderboerderij en speeltuin aanwezig. De zweemlessen worden gegeven bij Bungalowpark Hoge Hexel.


OpMaat zwemlessen

Deze lessen zijn 1x keer per week 60 minuten. Uw zoon/ dochter leert zwemmen aangepast aan het eigen onwikkelingstempo en niveau. Dit vinden wij belangrijk om het zelfvertrouwen van uw kind optimaal te stimuleren. Dit zelfvertrouwen is niet alleen belangrijk voor het zwemmen, maar ook voor de algemene ontwikkeling van uw kind. De gemiddelde tijdsduur van deze cursus bedraagt 10 tot 12 maanden. ( m.u.v. feestdagen en eventuele schoolvakanties )


Spoedcursus (in 26 weken je A-diploma)

Maandag tussen 16:00 uur en 19:00 uur en Woensdag tussen 16:00 en 19:00 uur.

Twee keer per week 60 minuten zwemles

Na ruim twintig jaar zwemlessen te hebben aangeboden aan jonge kinderen vanaf vier jaar en inmiddels ruim negen duizend kinderen sterk en blij te hebben gemaakt, met het behalen van een kwalitatief goed zwemdiploma, gaan we nu ook een snelcursus aanbieden voor kinderen vanaf vijf jaar met diplomagarantie.

In 26 lesweken behaalt uw kind een zwemdiploma A (uitgegeven door de branchevereniging NPZ) voor een vast garantiebedrag van € 549,­- te betalen in zes termijnen, dit is exclusief examengeld en proefzwemmen. Opgeven kan vanaf een leeftijd van 4,5 jaar.


Inschrijving is gratis!

Hiervoor zullen de kinderen twee keer per week een uur zwemles krijgen m.u.v. de schoolvakanties en eventuele feestdagen.

Om te komen tot een goed resultaat zult u 90% van de aangeboden zwemlessen bij moeten wonen.

Ook is het belangrijk dat u zich beschikbaar stelt voor een nader te bepalen dag om eventueel extra gratis bijlessen te volgen. Deze bijlessen zijn speciaal ingericht voor de achterblijvertjes, uiteraard zal dit geschieden in goed overleg.

Voorwaarde is wel dat de leerlingen zich prettig moeten voelen in het water, dus niet bang zijn!

U zult begrijpen dat kinderen met een lichamelijke en/ of verstandelijke beperking hier helaas niet aan deel kunnen nemen.

Mocht dit onverhoopt tot uiting komen tijdens de zwemcursus, zullen we dit natuurlijk met u bespreken, voor deze kinderen kunnen we natuurlijk een ander “OpMaat” programma aanbieden.

Deze zwemlessen zullen na jaren lange observatie worden aangeboden volgens een door het Zwemschool 't Hexel zelf ontwikkeld lesplan.

Aanmelden is mogelijk door aan de rechterzijde het aanmeldingsformulier in te vullen of door te bellen naar:

0546-869165


Lestijden

Maandag
Groep 1 16:00 uur - 17:00 uur
Groep 2 17:00 uur - 18:00 uur
Groep 3 18:00 uur - 19:00 uur

Woensdag
Groep 4
16:00 uur - 17:00 uur
Groep 5
17:00 uur - 18:00 uur
Groep 6
18:00 uur - 19:00 uur


Prijs

OpMaat lessen: € 38,- per vier volledige lesweken.
Spoedcursus: € 549,- met diploma garantie, te betalen in termijnen.

Gemiddelde wachttijd twee tot vier maanden.


Route

Aanmelden

dolphin
NPZ Wij zijn aangesloten bij het Erkend opleiding- en examen-instituut: Nationaal Platform Zwembaden | NRZ NPZ
Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop