Theaterhotel Almelo

In het souterrain van het bekende Theaterhotel Almelo bevindt zich een zeer fraai en knus zwembad waar prima zwemles gegeven kan worden aan kleine groepjes van maximaal acht à tien leerlingen, zodat een goede individuele begeleiding is gewaarborgd. En voor de jongere broertjes en zusjes is er een speelhoek aanwezig. De zwemlessen in het Theaterhotel zijn verplaatst naar Bungalowpark Hoge Hexel (slechts 3 min. rijden vanaf het station in Wierden).


OpMaat zwemlessen

Deze lessen zijn 1x keer per week. Uw zoon/ dochter leert zwemmen aangepast aan het eigen onwikkelingstempo en niveau. Dit vinden wij belangrijk om het zelfvertrouwen van uw kind optimaal te stimuleren. Dit zelfvertrouwen is niet alleen belangrijk voor het zwemmen, maar ook voor de algemene ontwikkeling van uw kind. De gemiddelde tijdsduur van deze cursus bedraagt 10 tot 12 maanden. ( m.u.v. feestdagen en eventuele schoolvakanties )


Spoedcursus (in 1 schooljaar je A-diploma)

dinsdag tussen 17:00 uur en 19:00 uur en donderdag tussen 17:00 en 19:00 uur.

1 keer per week 90 minuten zwemles

Na ruim twintig jaar zwemlessen te hebben aangeboden aan jonge kinderen vanaf vier jaar en inmiddels ruim negen duizend kinderen sterk en blij te hebben gemaakt, met het behalen van een kwalitatief goed zwemdiploma, gaan we nu ook een snelcursus aanbieden voor kinderen vanaf vijf jaar met diplomagarantie.

Binnen 1 schooljaar behaalt uw kind een zwemdiploma A (uitgegeven door de branchevereniging NPZ) voor een vast garantiebedrag van € 549,­- te betalen in 10 termijnen, dit is exclusief examengeld en proefzwemmen. Opgeven kan vanaf een leeftijd van 4,5 jaar.

Is dit niet te lang zo'n zwemles van anderhalf uur voor mijn zoon of dochter? Kan mijn zoon/ dochter zich wel zo lang concentreren? Echter na plusminus 45 minuten houden een korte pauze ( speelmoment ) om zodoende nog even flink door te oefenen het laatse deel van de zwemles.


Inschrijving is gratis!

Hiervoor zullen de kinderen 1 keer per week anderhalf uur zwemles krijgen m.u.v. de schoolvakanties en eventuele feestdagen.

Om te komen tot een goed resultaat zult u 90% van de aangeboden zwemlessen bij moeten wonen.

Ook is het belangrijk dat u zich beschikbaar stelt voor een nader te bepalen dag om eventueel extra bijlessen te volgen. Deze bijlessen zijn speciaal ingericht voor de achterblijvertjes, uiteraard zal dit geschieden in goed overleg.

Voorwaarde is wel dat de leerlingen zich bij aanvang prettig moeten voelen in het water, dus niet bang zijn!

U zult begrijpen dat kinderen met een lichamelijke en/ of verstandelijke beperking hier helaas niet aan deel kunnen nemen.

Mocht dit onverhoopt tot uiting komen tijdens de zwemcursus, zullen we dit natuurlijk met u bespreken, voor deze kinderen kunnen we natuurlijk een ander “OpMaat” programma aanbieden.

Deze zwemlessen zullen na jaren lange observatie worden aangeboden volgens een door het Zwemschool 't Hexel zelf ontwikkeld lesplan.

Aanmelden is mogelijk door aan de rechterzijde het aanmeldingsformulier in te vullen of door te bellen naar:

0546-869165


B- en / of C- diploma

Bij deze zwemlessen bouwt uw kind veel zwemkracht op en worden er vele andere facetten geoefend die positief bijdragen aan de zwemveiligheid van uw zoon/ dochter. U kunt uw kind na het behalen van een B en/ of C- diploma met een gerust hart laten zwemmen. Gemiddelde tijdsduur 16 lessen.


Lestijden

Deze zwemlessen zijn op basis van één keer in de week, 50 minuten zwemles.

Eén keer per week 50 minuten

Maandag tussen 15:00 uur en 19:00 uur.
Dinsdag tussen 15:00 uur en 19:00 uur.
Woesdag tussen 14:30 uur en 17:00 uur.
Donderdag tussen 17:00 uur en 19:00 uur.
Vrijdag tussen 14:30 uur en 17:00 uur.

U kunt een keuze maken uit een van bovenstaande dagen.


Tijdens de vakantie’s zijn er helaas geen zwemlessen.


Prijs

OpMaat lessen: € 38,- per vier volledige lesweken.
Spoedcursus: € 549,- met diploma garantie, te betalen in termijnen.
B- en / of C lessen: € 36,- per vier volledige lesweken.


Route


Grotere kaart weergeven

Aanmelden

Eendjes
NPZ Wij zijn aangesloten bij het Erkend opleiding- en examen-instituut: Nationaal Platform Zwembaden | NRZ NPZ
Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop