Landgoed de Elsgraven

Bij het Bungalowpark Landgoed de Elsgraven beschikt Zwemschool ’t Hexel over een fraai en qua afmetingen zeer geschikt zwembad om zwemlessen te geven aan kleine groepjes van acht à twaalf leerlingen voor de diploma’s A en B, zodat een goede individuele begeleiding is gewaarborgd.
En voor de jongere broertjes en zusjes is er een leuke kinderboerderij, speeltuin en in het voorjaar en zomerperiode een groot springkussen waar ze zich kunnen vermaken tijdens de zwemles. Tevens is er een grote parkeerplaats zodat u uw auto kosteloos kunt parkeren en een gezellige Horeca waar u geheel vrijblijvend van een lekker drankje en hapje kunt genieten.


OpMaat zwemlessen

Deze lessen zijn 1x keer per week. Uw zoon/ dochter leert zwemmen aangepast aan het eigen onwikkelingstempo en niveau. Dit vinden wij belangrijk om het zelfvertrouwen van uw kind optimaal te stimuleren. Dit zelfvertrouwen is niet alleen belangrijk voor het zwemmen, maar ook voor de algemene ontwikkeling van uw kind. De gemiddelde tijdsduur van deze cursus bedraagt 10 tot 12 maanden. ( m.u.v. feestdagen en eventuele schoolvakanties )


Spoedcursus (binnen 26 weken je A-diploma)

Twee keer per week 60 minuten zwemles

Na ruim twintig jaar zwemlessen te hebben aangeboden aan jonge kinderen vanaf vier jaar en inmiddels ruim negen duizend kinderen sterk en blij te hebben gemaakt, met het behalen van een kwalitatief goed zwemdiploma, gaan we nu ook een snelcursus aanbieden voor kinderen vanaf vijf jaar met diplomagarantie.

In 26 lesweken behaalt uw kind een zwemdiploma A (uitgegeven door de branchevereniging NPZ) voor een vast garantiebedrag van € 549,­- te betalen in zes termijnen, dit is exclusief examengeld en proefzwemmen. Opgeven kan vanaf een leeftijd van 4,5 jaar.


Inschrijving is gratis!

Hiervoor zullen de kinderen twee keer per week een uur zwemles krijgen m.u.v. de schoolvakanties en eventuele feestdagen.

Om te komen tot een goed resultaat zult u 90% van de aangeboden zwemlessen bij moeten wonen.

Ook is het belangrijk dat u zich beschikbaar stelt voor een nader te bepalen dag om eventueel extra gratis bijlessen te volgen. Deze bijlessen zijn speciaal ingericht voor de achterblijvertjes, uiteraard zal dit geschieden in goed overleg.

Voorwaarde is wel dat de leerlingen zich prettig moeten voelen in het water, dus niet bang zijn!

U zult begrijpen dat kinderen met een lichamelijke en/ of verstandelijke beperking hier helaas niet aan deel kunnen nemen.

Mocht dit onverhoopt tot uiting komen tijdens de zwemcursus, zullen we dit natuurlijk met u bespreken, voor deze kinderen kunnen we natuurlijk een ander “OpMaat” programma aanbieden.

Deze zwemlessen zullen na jaren lange observatie worden aangeboden volgens een door het Zwemschool 't Hexel zelf ontwikkeld lesplan.

Aanmelden is mogelijk door aan de rechterzijde het aanmeldingsformulier in te vullen of door te bellen naar:

0546-869165


B-diploma

Bij deze zwemlessen bouwt uw kind veel zwemkracht op en worden er vele andere facetten geoefend die positief bijdragen aan de zwemveiligheid van uw zoon/ dochter. U kunt uw kind na het behalen van een B en/ of C- diploma met een gerust hart laten zwemmen. Gemiddelde tijdsduur 16 lessen.


Lestijden

Dinsdag Donderdag
Groep 1 (Spoedcursus) 16:30 uur - 17:30 uur 16:30 uur - 17:30 uur
Groep 2 (OpMaat) 17:30 uur - 18:30 uur
Groep 3 (B-Diploma) 17:30 uur - 18:30 uur


OpMaat

Zaterdag
Groep 4 8:30 uur - 9:30 uur
Groep 5
9:30 uur - 10:30 uur


Gemiddelde wachttijd 2 tot 4 maanden

Prijzen

Diploma A OpMaat: € 34,- voor 4 volledige lesweken.

Diploma A Spoecursus: € 549,- met diploma garantie, te betalen in termijnen.

Diploma B: € 32,- voor 4 volledige lesweken.


Route


Grotere kaart weergeven

Aanmelden

dolphin
NPZ Wij zijn aangesloten bij het Erkend opleiding- en examen-instituut: Nationaal Platform Zwembaden | NRZ NPZ
Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop